Suzan (couple/business)

Een zeer fijne ontspannen shoot waarbij de fotograaf goede ideeën had én open stond voor suggesties van onze kant. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Saskia, Bram & Vik (family)

Laatst een shoot gehad met ons gezin. Het was de eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar. Daniel was heel flexibel m.b.t. het plannen van een moment. Hij dacht goed na over het zo comfortabel mogelijk maken voor ons zoontje. De foto’s ontvingen wij heel snel. Super blij met het resultaat. Bedankt!

Gjalti & Ruud (zwangerschap)

Ondanks dat een fotoshoot ongemakkelijk kan zijn, stelt Daniel je op een hele natuurlijke manier op je gemak. Dat zorgt voor een ongedwongen sfeer en mooie plaatjes!

Patricia (gezin & business)

Daniël stelt je erg op je gemak, neemt ruim de tijd en denkt mee in creatieve mogelijkheden. Het was een leuke ervaring met prachtige foto’s als resultaat.

Laura (family)

Daniel zorgt voor een heel ontspannen sfeer en zorgt dat iedereen op zijn gemak is. Daarmee prachtige foto's kunnen maken!

Sanne & Kylian (zwangerschap)

Daniel is erg relaxed en laagdrempelig waardoor je je snel op je gemak voelt. Hij staat open voor ideeën maar heeft er zelf ook genoeg!

Nancy & Luc (zwangerschap, newborn en family)

Na een leuke en tevreden zwangerschapsshoot met mooie resultaten nog een newbornshoot en een familyshoot gepland. Daniel neemt de tijd en laat je erg op je gemak voelen, niets is te veel!

Inge & Richard (zwangerschap)

Daniel zorgt voor een leuke, relaxte en ongedwongen sfeer. Welke leiden tot zeer leuke en natuurlijke foto’s.

Michelle (zwangerschap & newborn)

Recent een fijne zwangerschaps shoot bij Daniel gehad. Door de rust die Daniel heeft is er een ontspannen sfeer. Voor en tijdens de shoot is er ruimte voor creativiteit van beide kanten. Hierdoor hele leuke en spontane foto’s als eindresultaat. Kijken nu al uit naar de newborn shoot!

Renée

(zwangerschap & newborn)

Bij de tweede zwangerschap de babybump dan toch maar eens door de professionele lens laten vastleggen - en oh wat ben ik er blij mee! Of er nou koude gure wind waait, je door 20cm sneeuw moet banjeren met al je heb en hou of een peuter achterdochtig naar de lange man met camera loert; Daniel weet door zijn humor, openheid en energie die prachtige momentopnames van een gouden randje te voorzien. Ons gezin is schitterend vastgelegd en we kijken terug op een openhartige en vermakelijke shoot. Gewoon een fijne kerel, duidelijke taal en prachtige foto's, 10/10 would recommend 👌🏽

Ellen Ceelen

(zwangerschap)

Ik heb bij Daniel een zwangerschapshoot gedaan. Het contact ging vooraf ging heel soepel, we hadden zo een datum voor de shoot en wensen afstemmen ging vlot. De shoot zelf was een hele toffe ervaring! We voelde ons snel op ons gemak en Daniel ging professioneel te werk. Het resultaat mag er zijn! Zou hem zeker aanraden.


Jill Muijrers

(koppel met hondjes)

Hele fijne shoot zelfs met onze bangere hondjes. Duidelijke communicatie, geen addertjes onder het gras met hogere bedragen nadien. Hele leuke foto’s van een leuke en natuurlijke shoot.
Stefanie, Marianne, Sander (familie)

  • Een leuke en ongedwongen fotoshoot gehad met Daniel. Ook 'de kleintjes' vonden het erg leuk en konden lekker hun gang gaan. De foto's zijn dan ook erg leuk geworden!
  • Een zeer geslaagde fotoshoot waarbij zelfs drukke kindjes het helemaal niet erg vonden om voor heel even wat minder druk te doen. Dit alles in een ongedwongen sfeer wat zorgde voor hele mooie momenten. Bedankt!
  • Vriendelijke en spontane fotograaf. Wij kijken terug op een fijne fotoshoot in de buitenlucht. Een herinnering met onze familie om nooit te vergeten en mooi vastgelegd op beeld.

.

.

.