Mijn verhaal

Daniël Frissen


Fotograaf


Mijn naam is Daniel Frissen, woonachtig in Heerlen samen met mijn lieve vrouw Tamara. Samen zijn we de trotse ouders van dochter Renske en hebben wij de liefste en gekste hond van Nederland, onze pomsky Loena.

Naast mijn werk als fotograaf, werk ik ook nog parttime op de longfunctie afdeling in het Zuyderland Medisch Centrum sinds 2007.


Al sinds mijn kindertijd ben ik gefascineerd door fotograferen,  als klein jochie liep ik rond bij wielerwedstrijden en andere sport evenementen met mijn analoge camera. Later werd dat een analoge camera met zoom. Als groot formule 1 fan liep ik echter al snel tegen de beperkingen van deze camera aan en kocht ik samen met mijn vader mijn eerste spiegelreflex camera met telelens. Nu kon ik eindelijk mooi inzoomen. In 2002 werd de camera ingewisseld voor mijn eerste digitale spiegelreflex camera. Vanaf 2018 heb ik besloten dat ik meer wilde doen met deze hobby en heb ik een betere camera gekocht en ben ik diverse fotografie cursussen gaan volgen.


Mijn passie was toen helemaal aangewakkerd en er volgde al snel enkele portfolio shoots in 2022. In 2023 is dit steeds meer gegroeid en ben ik mijn fotografie passie ook gaan combineren met mijn andere grote liefde, live muziek concerten. Vanaf 2024 heb ik mijn eigen bedrijf ingeschreven bij de KVK en mag ik mijzelf officieel zelfstandig fotograaf noemen.


Dit is een een notendop mijn verhaal, graag leer ik jullie kennen en leg ik jullie verhaal vast!

Lifestyle fotografie


Lifestyle fotografie is het vastleggen van mensen zoals ze echt zijn. Zonder te veel geposeerd in de lens kijken, maar lekker genieten van je omgeving, partner, gezin, familie of je werk/passie.

Uiteraard begeleid ik je hierbij om te zorgen dat we tot de mooiste resultaten komen. Zowel voorafgaand aan de shoot met kledingadvies en tijdens de shoot met aanwijzingen en opdrachten.

De shoots waar je aan kan denken zijn:

  • Couple shoot
  • zwangerschapsshoot
  • newborn shoot
  • gezins/family shoot
  • business/personal branding shoot


Concert fotografie


Mijn 2 passies gecombineerd, fotografie en muziek. Het vastleggen van emoties en de sfeer rondom een live concert vind ik fantastisch om te doen. Artiesten en fans die helemaal opgaan in hun muziek vastleggen op beeld.

Event fotografie


Van cosplay tot sport evenementen en alles wat hier tussen zit.